A napelem az egyik legjobb befektetés

Függetlenség

A napelemek hosszú távon termelik az energiát, évtizedeken keresztül függetlenek leszünk az áramszolgáltató díjszabásától.

Rendkívüli hozam

Rendszertől és helyszíni adottságoktól függően 8-10 év alatt megtérül, ezt követően pedig kiszámítható és magas hozamot biztosít. Tudomásunk szerint ma Magyarországon ez az egyetlen olyan kockázatmentes befektetés, ami ennyi időn belül visszahozza a befektetett pénzünket.

Értéknövelő beruházás

Értéknövelő beruházásnak számít, növeli otthona értékét

Aktuális napelem pályázatok

Vállalkozásoknak

JELENLEG NINCS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

Amennyiben saját finanszírozásban szeretne a megvalósításra ajánlatot kérni, kérjük kattintson a lenti ajánlatkérés gombra. Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár kötelezettséggel.

Hogyan működik és mire használható a napelem rendszer?

A napelemek a napsugarakat elektromos árammá alakítják. A megtermelt energia egyenáramú, amit a napelemrendszer lelkét alkotó inverter átalakít váltóárammá, amivel az Ön otthoni elektromos berendezései működtethetők.

A napelemek termelése a napenergia intenzitásával párhuzamosan változik, ami annyit jelent, hogy szezonálisan és napszakonként is más az előállított váltóáram mennyisége. Ennek áthidalására az esetlegesen felhalmozott többletenergiát tárolni kell, a hiányt pedig pótolni, aminek a hazánkban elterjedt és kézenfekvő módja a közüzemi hálózattal való összekapcsolás egy oda-vissza mérőóra segítségével.

A megtermelt energiát folyamatosan tápláljuk a szolgáltató hálózatába, a fogyasztásunkat a betáplált mennyiség erejéig egész évben díjmentesen kapjuk vissza a hálózatból, így például a nyári hónapokban felhalmozott többletenergiát a téli hónapokban is fel tudjuk használni.

Ennek kialakítására a szolgáltatóval szerződést kell kötnünk, és meg kell kapnunk a szükséges engedélyeket.